Çelik yelekle adliyeye çıkarıldı! Cani kocadan kan donduran sözler

Trabzon'da eşini öldüren Azerbaycan uyruklu Elvin Umayev, emniyetteki ifadesinde barışma teklifini kabul etmeyen eşini, çocuklarını göstermediği iddiasıyla öldürdüğünü öne sürdü. Zanlı, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı

Çay bahçesindeki vahşette kan donduran sözler!

Çay bahçesindeki vahşette kan donduran sözler!

Trabzon'da cezaevinden 4 ay önce tahliye olan Elvin Umayev (34), boşanmak isteyen eşi Turana Umayev (38) ile iki çocuğunun velayeti konusunda görüşmek üzere kentteki bir parkta buluştu.Çay bahçesinde oturan çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Elvin Umayev, Turana Umayev'in başına tek el ateş ederek öldürdü.

TUTUKLANDI

Katil zanlısı sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Öldürülen Turana Umayev'in cenazesi ise otopsinin ardından ülkesine gönderilecek.

"BARIŞMA UMUDUYLA GELDİM"

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli Elvin Umayev, Rize’de kız kardeşiyle yaşadığını belirterek, barışma umuduyla Trabzon’a geldiğini söyledi.Zanlı Elvin Umayev, ifadesinde Azerbaycan'da uyuşturucu suçundan 5 yıl cezaevinde kaldığını, tahliye olunca 4 ay önce Türkiye'ye geldiğini söyledi.Amacının Trabzon'da yaşayan eşi ve 13 yaşındaki ikizlerini görüp yeniden ailesini bir araya getirmek olduğunu savunan zanlı, "Eşimle dün buluştuğumuzda artık beni istemediğini, buralardan gitmemi istediğini söyledi. Gidersem istediğim zaman çocuklarımla görüşebileceğimi, burada ise çocuklarımla beni görüştürmeyeceğini söyledi. Hatta bana isterse burada zarar verebileceğini, beni dövdürebileceğini anlattı" dedi.Eşini vurduğu silahı iki ay önce satın aldığını ve eşiyle görüşmesine aracılık yapan bacanağının kendisine zarar verebileceği düşüncesiyle yanına aldığını öne sürdü. Olay yerinde bulunan bıçağın ise kendisine değil, eşine ait olduğunu iddia eden zanlı, "Muhtemelen bıçak elindeydi ancak ben görmemiştim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.