Dayakçı anneyi polis ihbar etti

Üvey oğlunu ağır biçimde darp edince... 

Trabzon’da üvey oğlu B.A.’yı döven anne N.R., polise ihbar edildi. Sık sık annesi tarafından dövülen minik çocuğun çığlıkları duyan komşuları önce kadını kocasına söyledi, ardından da polise ihbarda bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada ifadesi alınan 8 yaşındaki B. A., kardeşlerinin kendisini annesine şikayet etmesi sonucunda, annesinin kendisine eliyle vurduğunu, tekme attığını ve kafasını duvara vurduğu için başının şiştiğini söyledi. Oğluna karşı yaralama suçundan gözaltına alınan Afganlı anne N.R., kendi çocukları ile üvey çocuğunu ayırmadığını söyledi. N.R., “Ben tüm çocuklarıma aynı düzeyde davranırım” diye konuştu. Soruşturmayı yürüten savcı, N.R.’nin suçtan kurtulmak için yalan konuştuğu kanaatine vardığını belirterek, hakkında yaralama suçundan dava açtı.   Trabzon’da üvey oğlunu tekme tokat döven Afganlı anne hakim karşısında hesap verecek.

ÜVEY OĞLUNU TEKME TOKAT DÖVMÜŞ

Trabzon’un Erdoğdu Mahallesinde üvey oğlu B.A.’yı döven anne N.R., polise ihbar edildi. Sık sık annesi tarafından dövülen minik çocuğun çığlıkları duyan komşuları önce kadını kocası F.A.A. söyledi, ardından da polisi ihbarda bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde ifadesi alınan 8 yaşındaki B.A., kardeşlerinin kendisini annesine şikayet etmesi sonucunda, annesinin kendisine eliyle vurduğunu, tekme attığını ve kafasını duvara vurduğu için başının şiştiğini söyledi.

 1.5 YILA KADAR HAPSİ TALEP EDİLDİ

Üvey oğluna karşı yaralama suçundan gözaltına alınan Afganlı anne N.R. polis merkezinde verdiği ifadesinde kendi çocukları ile üvey çocuğunu ayırmadığını söyledi. N.R., “Ben tüm çocuklarıma aynı düzeyde davranırım” diye konuştu. Soruşturmayı yürüten savcı, şüpheli N.R.’nin suçtan kurtulmak için yalan konuştuğu kanaatine vardığını belirterek, hakkında yaralama suçundan dava açtı. N.R. asliye ceza mahkemesinde 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıkacak.

 

Anahtar Kelimeler:
PolisAnneDayakAsliyeAFGAN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.