DİVAN AKYAZICI’YI DÜŞÜRDÜ

Trabzonspor Divan Başkanlığına aday olan Bülent Akyazıcı, divan kurulu yönetiminden düşürüldü.

ÖZTÜRK ÖZÜR DİLEMİŞTİ

İstanbul’da yaşayan bir gurup Trabzonsporlu eski yönetici, sık sık yaptıkları açıklamalarla Divan Başkanı Ali Sürmen’i hedefine koymuştu. Yayınladıkları bildirilerle tüm kesimlerin tepkisini alan 4 divan kurulu üyesi, hazırladıkları bildiriye Muhattin Öztürk’ün adını eklemişti. Öztürk ise bildirinin içeriğinden haberinin olmadığını söylemiş ve özür dilediği ileri sürülmüştü.

INTERNETTEN ADI SİLİNDİ

Trabzonspor’un resmi internet sitesinden Divan Kurulu listesinden Bülent Akyazıcı’nın ismi silindiği ortaya çıktı. Kendisine bir tebligat yapılmadığını belirten Bülent Akyazıcı’nın 54 toplantıdan sadece 3’üne katıldığı ileri sürüldü. Divan Başkanı Ali Sürmen’e savaş açan Beylerbeyi Gurubu, Divan Başkanlığı’na aday olan Bülent Akyazıcı’yı destekliyor. Beylerbeyi Gurubu’nun bu isimden vazgeçip Hayrettin Hacisalihoğlu’nu destekleme ihtimalinin olduğu ileri sürüldü. Hacisalihoğlu’nun kaybederim endişesi taşıdığı için adaylığa sıcak bakmadığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.