Gözyaşları arasında toprağa verildi

İş makinesi merakı minik Aziz'in ölümüne neden oldu

Trabzon'un Hayrat ilçesinde, yol açma çalışması yapan iş makinesinin üzerine, çevrede kontrolsüz kesilen ağaç devrildi. Operatör A.S. yaralanırken, iş makinesi kabininde sıkışan Aziz Bıçak ise yaşamını yitirdi.  Küçük çocuk gözyaşları arasında toprağa verildi. Trabzon'un Hayrat ilçesi Balaban Mahallesi’nde meydana gelen olayda yol açma çalışması yapılan bir ağaç iş makinesinin üzerine devrildi. Kazada iş makinesi operatörü A.S. ve çalışmaları izleyen 10 yaşındaki Aziz Bıçak, bulundukları yerde sıkıştı. Yardıma koşan çevredekiler ise araçtan iki kişiyi çıkardı. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, sağlık durumu kritik olan Aziz Bıçak'ı tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı. A.S. ise ambulansla kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı. Aziz Bıçak’ın cenazesi kılınan namazın ardından Balaban Mahallesi’nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

KURTARMA SEFERBERLİĞİ KAMERADA

Öte yandan küçük çocuk ve operatörün, sıkıştığı iş makinesinden kurtarılması için seferber olanların verdiği uğraş, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde, sıkıştığı yerden alınıp, kucakta taşınan küçük çocuğa sağlık ekiplerin müdahalede bulunduğu anlar da yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.