Hayırsız Evlattan Anneye Dayak!

Kendisine para vermeyen anneye önce yumruk attı sonra saçlarından sürükledi

Hayırsız evlat kendisine para vermeyen annesini önce yumrukladı, ardından da saçlarından tutarak yerlerde sürükledi. Yediği dayaktan bıkan anne sonunda oğlundan şikayetçi oldu.

SAÇLARINDAN TUTUP SÜRÜKLEMİŞ

Trabzon’un Arsin İlçesi’nde yürekleri burkan bir olay yaşandı. Uyuşturucu niteliğindeki yeşil reçeteli haplara alıştığı ortaya çıkan E.G. adlı genç, hapları satın almak için kendisine para vermeyen annesini evire çevire dövdüğü ortaya çıktı. Oğlundan dayak yiyen anne B.T., polis merkezine giderek suç duyurusunda bulundu. Oğlunun daha önce de kendisini dövdüğünü ileri süren B.T. adlı anne, “Uyuşturucu ilaçlardan alacağı için benden para istedi. Vermeyince, omzuma yumruk attı. Daha sonra yüzümü yumruk attı, yüzüme attığı yumruktan kaçtım. Saçlarımdan tutarak beni yerde sürükledi. Daha sona eşimi aradım olanları anlattım. ” dedi.

ANA YÜREĞİ UZAKLAŞTIRMA İSTEMEDİ

Oğlunun evden uzaklaştırılmasına karşı çıkan B.T., oğlunun tedavi ettirilmesini istedi. Şikayet üzerine gözaltına alınan E.G., “Unuttuğum için hapları bazen fazla alıyorum ve hastanelik oluyorum. Olay günü annemden yemek istedim. Yemek koydu. Bende aniden yemeği yere vurdum. Annemin sağ omzuna yumruk attım. Evden çıktım. Bunu ilaçlar nedeniyle yaptım, annemi yumrukladığım için pişmanım” dedi. Savcı, E.G. hakkında yaralamadan soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105