KARAYILAN'IN AKLI, KARADENİZ'DE KALDI 



PKK/KCK terör örgütünün sözde Yürütme Konseyi Üyesi Murat Karayılan’ın örgüt üyelerine yönelik yaptı son toplantıda Karadeniz’i hedef gösterdiği ortaya çıktı. Murat Karayılan, Karadeniz halkının ayaklanması için eylem yapılmasını istediği bir teröristin sorgusunda tespit edildi. 
SORGUDAKİ TERÖRİST İTİRAF ETTİ
PKK/KCK terör örgütünün sözde Yürütme Konseyi Üyesi Murat Karayılan’ın örgüt üyelerine yönelik yaptığı konuşması deşifre edildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü soruşturma çerçevesinde B.T. adlı teröristin sorgusundan çıkan bilgi İçişleri Bakanlığı’na ulaştırıldı. B.T.’nin ifadesinde hainlerin başı olan Murat Karayılan’ın son örgüt toplantısında yaptığı konuşmayı ayrıntılarıyla anlattığı öğrenildi.
HALKIN AYAKLANMASINI İSTİYOR
Sipan - Hehat kod ismi bulunan terör örgütü üyesi B.T.’nin Murat Karayılan’ın örgüt mensuplarına yönelik yaptığı son konuşmasında hedef gösterdiği devlet büyüklerini açıkladığını söyledi. Murat Karayılan’ın Cumhurbaşkanı, Bakan, AK parti ve MHP Milletvekillerine yönelik talimat beklemeden eylem yapmalarının talimatı verdiğini belirten B.T., doğu illerinden ziyade Türk kökenli halkın yaşadığı Karadeniz Bölgesi’nde eylem yapılmasını ve halkın ayaklanmasını istediğini ifade etti.
ÖRGÜTÜN KANAATI DEŞİFRE OLDU
Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı, örgütün yaptığı son toplantıda Karadeniz Bölgesi için oluşan kanaati de deşifre etti. Sorgulanan B.T., bölge halkının sözde savaşı bitirme konusunda ayaklanabileceği için eylem yapılması yönünde karar alındığını söyledi. Karadeniz Bölgesi’nde olası terör örgütü mensuplarının sızmalarına yönelik bölgede operasyonların aralıksız olarak sürdüğü, örgüt üyelerinin geçiş yollarının tutulduğu belirtildi.Güvenlik güçleri vatandaşlardan yayla evlerinde erzak bırakmaması konusunda yeniden bir uyarı yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.