KAYNAR KAZAN... KAYNAR KAZAN

ÜÇ KİŞİ KAHVALTI YAPIP 2 KİŞİ YAPTIM ALGISI NEDEN YAPILIR?

Trabzon'da algı yaparak yıpratma politikası tüm hızıyla sürüyor. Üç kişilik kahvaltı ve ekstra olarak patates kızartmasına ödenen 165 TL ücreti iki kişilik kahvaltıya ödenmiş gibi göstermenin kime ne faydası var. Yani belediyenin hizmet veren sektörünü çalıştırmamak, karalamak insana ne gibi bir yarar sağlar. Bu nasıl mantık. Düşman olsa bunu yapmaz. Düşmanın bile vicdanı devreye girer. Bu tür haberlerle vicdanın nerede olduğunu anlamak çok da zor olmasa gerek.

ZORLUOĞLU'NUN ŞİFRELİ KAPILARINI ARAŞTIRDIK 

Neymiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun makamına 3 şifreli kapıdan geçiliyormuş. Araştıralım dedik. Belediyeye ana kapıdan girdik. Asansöre binip başkanın makamının bulunduğu kata çıktık. Açılır kapanır bir kapıdan geçerek danışmanların ve başkan vekilinin bulunduğu alandan ikinci bir kapıdan içeri girdik ve kapısı açık olan özel kaleme ulaştık. Eeee üçüncü kapıda başkanın makam odasının kapısı. Şifreli kapıları sorduk, dışarda bir güvenlik var cevabını aldık. 3 şifreli kapı yazarken AK Partili eski yöneticiyi alet ediyorlar. Varsa tabi. Algı yaratmak, itibarsızlaştırmak var, akıllarında. Şifre olmadığını kapının ise tek olduğunu biliyorlar ama kent insanından uzak algısı yaratmak istiyorlar. Hepsi bu. Eleştirecek bir şey bulamayınca yalana sarılmak artık moda oldu, Trabzon'da.

BAŞKAN ZORLUOĞLU EŞİYLE UZUNSOKAKTA GEZİNTİYE ÇIKTI

Dün okurlarımızın birinden mail aldık. Başkan Zorluoğlu eşiyle geziyor, hemde yalnız yazıyordu, gelen mesajda. Görüntüyü inceledik. Halkın arasına karışmış, uzunsokakta eşiyle geziyor. Evet gönül belediyeciliğine önem veren Başkan Zorluoğlu, sorunu olanları sahada dinliyor. Varsa şikayetleri alıyor. Şimdi geçen hafta yazılan bir yazı geldi aklıma, "Başkan 6 korumayla geziyor"  Gülermisin ağlarmısın cinsinde. Başkan Murat Zorluoğlu'nun eşiyle şehirde korumasız gezdiğini görmemek kötü niyeti ortaya koyuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.