KÜFÜRLÜ KONUŞANLARI UYARINCA ÖLDÜRÜLDÜ 

Yaylada cinayet işlediler, olay yerinden kaçtıkları aracı terk ettiler

Trabzon’da yaylada cinayet işlediler, olay yerinden kaçtıkları aracı 5 kilometre mesafede terk ederek sırra kadem bastılar. Jandarma saldırganları her yerde arıyor. 

YAYLAYA PİKNİĞE ÇIKTI

Trabzon'un Çaykara liçesi Sultanmurat Yaylası’na ailesiyle birlikte çıkan ve piknik yapan Şenol Keleş, etrafı rahatsız eden ve küfürlü konuştuğu iddia edilen iki kişiyi uyardı. Bu uyarılar karşısında sinirlenen Ö.K., M.C.C. ile  Şenol Keleş arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma çevredekilerin müdahalesiyle ise sona erdi.  Bir süre sonra köfte almak üzere kasaba gitmek için ailesinin yanından ayrılan Şenol Keleş tartıştığı Ö.K. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Kanlar içerisinde kalan Şenol Keleş, Çaykara Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahale rağmen Şenol Keleş hayatını kaybetti.

FİRARİLAR ARANIYOR

Cinayeti işlediği iddia edilen Ö.K. ve yanında bulunan M.C.C. adlı kişi ise bir araca binerek olay yerinden kaçtı. Çevredekiler kaçan saldırganın bindiği aracı jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarmanın ısrarlı takibi sonucu saldırganın ve arkadaşının bindiği araç, olay yerine 5 kilometre mesafede terk edilmiş olarak bulundu. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri, terk edilmiş olarak bulunan araçta bir süre delil aradı.  İlçe jandarma komutanlığına bağlı ekipleri olaydan sonra kaçan iki firariyi her yerde arıyor. Bu arada öldürülen Şenol Keleş’in cenazesi otopsi için adlı tıp kuruma kaldırıldı.

Anahtar Kelimeler:
JandarmaCinayetYayla
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105