MÜDÜR NEDEN GÖREVDEN ALINDI?

Kundakçılık iddiasıyla suçlanan okul müdürü hakkında ikinci soruşturma başlatıldı

Trabzon’da sabaha karşı bir aracı kundakladığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan okul müdürü görevden alındı. Müdürün yerine hemen yeni okul müdürü görevlendirildi

İŞTE YAŞANAN O KUNDUKLAMA OLAYI

Trabzon Karşıyaka Mahallesi Yavuz Selim Bulvarı’nda 7 Temmuz 2020 tarihinde sabaha karşı saat 02.30 sıralarında 61 KV... plakalı bir araç kundaklandı. Benzin atılarak yakılan aracın sahibi Ö.B., aracını yakan kişinin bir okulun müdürü olduğunu iddia ederek, suç duyurusunda bulundu. Eşinin de öğretmen olduğu öğrenilen araç sahibi Ö.B., polise gündüz saatlerinden iş yerinin karşısında ve çevresinde okul müdürü T.B.’nin aracını gördüğünü söyledi. Güvenlik kameralarını toplayan polis, T.B.’nin iki ayrı istasyondan pet şişede akaryakıt aldığını ve gece yarısı olay yerinden aracıyla geçtiğini tespit etti. Kundakçı iddiasıyla gözaltına alınan T.B. iddiaları reddederek, akaryakıtı köydeki tarım aletlerinde kullanmak için aldığını söyledi. Yemek almak için şehre indiğini ileri süren T.B. ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

MÜDÜRE İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Trabzon Mili Eğitim Müdürlüğü araç kundaklama iddiasıyla hakkında soruşturma bulunan okul müdürünü görevden aldı. Bir süredir okul müdürü görevden almamak için direnen Milli Eğitim Müdürü okul müdürü hakkında gazetelerde haber çıkınca görevden almak zorunda kaldı. Olayla ilgili adli soruşturma Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tüm hızıyla devam ederken, Milli Eğitim Müdürlüğü ise T.B. hakkında idari soruşturma başlattığı ileri sürüldü. Her iki soruşturmanın sonucu merakla bekleniyor.  Milli Eğitim Bakanlığı, görevden alına müdürün yerine yeni okul müdürü atadı.

Anahtar Kelimeler:
MüdürOkulSabah
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.