NE DİYOR ATİLLA ATAMAN?

Ne güzel anlatıyor, Trabzon'u... Örnekler vererek sıralıyor, haksızlıkları... Yok ettiğimiz değerleri bir bir sayıyor... Şehre hizmet edenleri nasıl değersizleştirdiğimizi hatırlatıyor. Ya küstürdüklerimiz... Onlara da isim isim yer veriyor...Salonda tık yok. Kimsenin söyleyemediklerini yüzümüze vuruyor... 

Hiçbir şekilde siyasi beklentisi olmayanlardan biridir, Atilla Ataman. O yüzden rahat konuşuyor, doğruları söylüyor, çekinmeden... Kısacası önümüze geleni yıpraktık, küstürdük sıra  Murat Zorluoğlu'na mı geldi? diye soruyor.  Zorluoğlu'nun suçunu ise yapılamayanları yapmak için çaba harcayan başkan olarak ilan ediyor.  

Meclis toplantısında söz alan Başkan Vekili Atilla Ataman'ın sözleri kulaklara küpe olacak cinstendi. Yıllardır küstürdüklerimizi, şehirden kaçırdıklarımızı sıraladı.Bakanlarımız Süleyman Soylu'yu Berat Albayrak'ı anlattı. Sonra kabinedeki Trabzon'lu bakanlara değindi. Değerlerimize değer vermediğimizi kaçırdığımızı söyledi.Sanatçıyı, iş adamıını, siyasetçiyi nasıl kaçırdığımızı anlattı.Atilla Ataman sonra dönüp Murat Zorluoğlu'nun nasıl hizmet için çırpındığını örnekleriyle saydı. Şimdiye kadar şehrin değerlerine yapılanları artık yapmayın diye uyardı. Uyarırken de Zorluoğlu'nun çocuklarımıza güzel bir şehir bırakacağının da altını çizdi. Çizdi çizmesine de biz akılanır mıyız bilmiyorum. 

Aslında Atilla Ataman'ın söylediklerinı az buçuk biliyoruz... Ama dillendiremiyoruz. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla sus pus oluyoruz. Yalana iftiraya karşı dik duramıyoruz, kapı arkasına saklanıyoruz. Çalışana destek vermeye korkar olduk. Değerlerimiz bir bir harcanıyor, kimse kuma gömülü kafasını çıkarma cesareti göstermiyor. Kısacası Sayın Ataman'ın dediği gibi, "Bu Trabzon değerlerine kaybettirmek de mahir bir şehirdir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.