NİJERYALI YILDIZ UZLAŞMA ODASINA

Trabzon’un Akyazı Mahallesi’nde 25 Ağustos 2019 tarihinde Efe Ergün Kasım’a aracıyla çarptığı belirlene bordo mavili futbolcu hakkında hazırlanan dosya uzlaştırma savcılığına gönderildi. Çarptığı gencin kendisini affetmemesi durumunda Ogenyi Eddy O. hakkında hapis istemiyle dava açılacak. 
“ÇARPTI KÜFÜR EDEREK KAÇTI” 
Trabzonsporlu futbolcu Ogenyi Eddy O., Trabzonspor – Yeni Malatyaspor maçını ardından stadyumdan 34 BNS 628 plakalı aracıyla ayrılırken, 15 yaşındaki Efe Ergün Kasım’a çarptı. Kazanın ardından Ogenyi Eddy O.'nın küfür ederek olay yerinden uzaklaştığı iddia eden Efe Ergün Kasım kalçasının kırılmasına neden olan borda mavili futbolcudan şikayetçi oldu. Trafiğe kalmamak için maçtan erken çıktığını ve yolu karşıya geçerken Ogenyi Eddy O.’nun kullandığı aracın aniden hızlandığını belirten Efe Ergün Kasım, “Bana çarptıktan sonra ayağa kalktım, olayın heyecanıyla özür diledim. Bana 'fuck you' diyerek küfür etti. Olay yerinden uzaklaştı” dedi. 
“O GENÇ BENDEN ÖZÜR DİLEDİ”
Kazanın ardından bordo mavili futbolcunun ifadesine başvuruldu. Yaşanan kazanın ardından çarptığı gencin aniden yola fırladığını ve kendisinden özür dilediğini belirten Ogenyi Eddy O. “Frene bastım ama mesafe kısa olduğu için duramadım. Araçtan indim. Benden özür diledikten sonra kalabalık toplandı. Bende bir şey olmadığı gerekçesiyle olay yerinden uzaklaştım. Kesinlikle kaçmadım” dedi. Bu arada mağdur yakını ve görgü tanıklarının ifadesi alınarak dosyaya kondu. 
UZLAŞAMAZSA YARGILANACAK
Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan soruşturma dosyası, uzlaştırma bürosuna gönderildi. Uzlaşma kapsamında suçlar arasında yer alan taksirli yaralama suçunun şüphelisi Ogenyi Eddy O.’nin mağdur tarafından affedilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Çarptığı gencin kendisini affetmemesi durumunda Ogenyi Eddy O. hakkında hapis istemiyle dava açılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.