O TERÖRİSTLER  ANKARA’YA GÖNDERİLDİ

Jandarma Operasyon Timlerinin (JOPER) avladığı iki teröriste otopsinin Ankara’ya yapılmasına karar verildi.

KAÇAK TERÖRİSTLER ARANIYOR

Trabzon Giresun ve Gümüşhane üçgeninde operasyonlar aralıksız olarak devam ediyor. Su arayan iki teröristi 20 metrede avlayan JOPER timleri, diğer kaçak iki teröristin izini, takip köpekleri ve DRONE ile sürüyor. Türk Tarık kod adlı Barış Öner ile Soroj kod adlı Barış Coşkun’u etkisiz hale getiren timler, İranlı Kawa ve Aras Faraşin kod adlı Aras Aslan’ın da su ihtiyacını gidermek için ortaya çıkmasının beklendiği öğrenildi. Kürtün dağlarında saklandığı belirlenen kaçak teröristlerden birinin daha önceki çatışmada yaralandığı için sığınakta saklandığı yönünde bilgiler alındığı öğrenildi.

ANKARA TERÖRİSTLERİ İSTEDİ

Gümüşhane’nin Kürtün kırsalında öldürülen iki teröristin otopsi için Ankara’ya gönderildiği öğrenildi. Trabzon’da otopsi yapılacağı sırada, İçişleri Bakanlığı tarafından Ankara’ya gönderilmesi kararı alınan iki teröristin üzerinden ve sırt çantasında bir adet M-16 piyade tüfeği, bir adet kalaşnikof, 3 adet el bombası, 4 adet M-16 tüfek şarjörü, bir adet kalaşnikof şarjörü, 110 adet M-16 mermisi, 120 adet kalaşnikof mermisi ile bölgenin haritası ve yaşam malzemesi çıktığı açıklandı. Bu arada çatışmada yaralanan ve güvenlik güçlerine el bombası atan Sorej kod adlı İranlı terörist, etkisiz hale getirildikten sonra çengelli iple çekilerek altında tuzaklamış bomba olup olmadığının belirlendiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraTeröristPkkJöper
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.