BİR YUMRUKTA ÖLDÜRMÜŞTÜ...

Trabzon'da 16 Mart 2022 tarihinde sevgilisine mesaj attığı iddiasıyla Alper Korkmaz'a sokakta yumruk atarak ölümüne neden olan İsmail C. hakkındaki soruşturma tamamlandı. İsmail C. hakkında kasten yaralama sonucunda ölüme nedne olmak suçundan hapis istendi. 

TARTIŞMA SOKAĞA TAŞTI

Trabzon'da 16 Mart gecesi meydana gelen olayda, iddiaya göre İsmail C., Afganistan uyruklu kız arkadaşı T.Y.'nin telefonunda Alper Korkmaz'ın attığı mesajı gördü.Bunun üzerine kız arkadaşının telefonundan Alper Korkmaz'ı arayan İsmail C., konuşmak istediğini söyledi.Kız arkadaşını da yanına alan İsmail C., Alper Korkmaz ile bir kafede buluştu. Kafede tartışmaya başlayan taraflar daha sonra sokağa çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İsmail C., Alper Korkmaz'a yumruk attı. Aldığı darbeyle yere düşen Korkmaz ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KIZ ARKADAŞIYLA BİRLİKTE KAÇMIŞTI

Yaşanan olatın ardındnan kız arkadaşıyla birlikte kaçan İsmail C. polis tarafından gözaltına alındı. Sevgilisine atılan mesajın sebebini sorduğunu belirten İsmail C.'nin ifadesinde, "Çıkan tartışmada elimi sallarken Alper yere düştü" dediği öğrenildi. Tanık olarak ifadesi alınan kız arkadaşı T.Y. ise sevgilisinin mesajı görmesinin ardından kıskandığını belirterek, Alper'in de kendisinin arkadaşı olduğunu ve tarafları sakinleştiremediğini söyledi. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen İsmail C. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.Hastanede iki ameliyat geçiren Alper Korkmaz, 5 gün süren yaşam savaşını kaybetti. 

SAVCI DOSYAYI TAMAMLADI

Soruşturmayı tamamlayan savcı, şüphelinin maktulün sağ eline iki kez vurduğunu ve çenesine bir yumruk attığı tespit etti. Savcı, İsmail C.hakkında hazırladığı iddianameyi  1. ağır ceza mahkemesine gönderdi. İsmail C.hakkında kasten yaralama sonucunda ölüme nedne olmak suçundan 12 yıldan 16 yıla kadar hapis isteniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105