SOKAKTA GÖRDÜ ŞİKAYETÇİ OLDU

Trabzon’da sokakta kitap ayracı satarak hayvanlar üzerinden para kazanan kişi hakkında hapis istemiyle dava açıldı.

HAYVANLAR ADINA SATIŞ YAPIYORLAR

Trabzon Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Lütfiye Tüzün sokakta insanların yolunu keserek, hayvanlar için kitap ayracı satanları gördü. Bunu üzerine Lütfiye Tüzün dernek olarak zarar gördüklerini belirterek, ayracın gelirin hayvanlara aktırıldığı söylediği iddia edilen kişilerden şikayetçi oldu. Polis, ekipleri tarafından gözaltına alınan üç kişi haklarındaki suçlamaları reddetti.

İKİSİNİ AFFETTİ BİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

 Yapılan soruşturma üzerine dosya uzlaştırma bürosuna gönderildi. Uzlaştırmacı Lütfiye Tüzün ve üç kişi arasında uzlaştırmacı ara bulucu olmak üzere harekete geçti.  Uzunsokakta ayraç satan  A.A. ve M.A. adlı iki kişiyi üç kişiyi affeden Tüzün, A.A.’dan şikayetçi oldu. A.A. hakkında dolandırıcılık iddiasıyla dava açıldı.Hapsi istenilen A.A., asliye ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Anahtar Kelimeler:
HayvanBaşkanDernekKİTAP
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.