TRABZON'A İHANET EDENLER VAR

TRABZON Demiryolu Platformu Sözcüsü ve MMO eski Başkanı Şaban Bülbül, Makine Mühendisleri Odası kongresinde konuştu. Bülbül, Ordu’nun GAP’a bağlanmasına ve Erzincan-Trabzon demiryolunu engellemek için Samsun-Sarp Demiryolu’na Trabzon’da çanak tutan STK’ların olduğunu, bunların da kente zarar verdiğini söyledi.
KAVGA 1886 YILINDA BAŞLADI
DİKKAT çeken sözler sarf eden Bülbül, “Samsun- Sarp Demiryolu diye bir şey yok. Samsun’a gidecek demiryolunda amacımız Trabzon’da treni görmek mi? Bizimle uğraşanlar var ve bunlar da bölgenin kalkınmasında sen-ben kavgasına girenlerdir. Bu kavga 1886 yılında başladı ve halen sürüyor.” dedi.
ORDU ROL ÜSTLENİYOR
TRABZON eski belediye başkanlarından Orhan Karakullukçu da aynı kongrede bir konuşma yaptı. Karakullukçu, “Yıllardır Trabzon’a demiryolu vermezler’ dendiğini” hatırlatarak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in başarısından söz etti. Güler’in rol üstlenip Ordu’yu GAP’a bağladığını kaydetti.
TRABZON İVME KAYBEDİYOR
ORDU’DA Güler’in büyük işler başardığına dikkat çeken Karakullukçu, Trabzon’un bu süre içerisinde nal topladığını ve 20 yıl içerisinde de bölge liderliğini Samsun’dan sonra Ordu’ya da kaybedeceğini söyledi. Karakullukçu, “Birbirimizle iş birliği yapma becerimiz yok. Kimse kusura bakmasın Ordu yapıyor Trabzon nal topluyor.” sözleriyle ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.