Trabzon'da Büyük Kavga

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin 13 yıldır düzenlediği geleneksel hamsi festivaline giden gazeteciler, belediyeden beslenenler diye hedefe konulunca, kendilerine iftira atıldığını ileri sürerek, öfke kustular. Kimseden menfaat temin etmediklerini sosyal medya ve internet sayfalarında yer veren gazeteciler, kimlerin kimlerle nerelere gittiğini ve kimlerin nasıl reklam adı altında valilarden paralar aldığını yazmaya başladılar. Haber için Kıbrıs'a giden gazeteciler, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na atılan iftaraların kendileri üzerinden yapılmaya çalışılmasının üzücü olduğu belirttiler. trabzonkulis.com ve trabzonhaber24.com adlı internet siteleri yaşananları bir bir anlattı.

GERÇEKLER AÇIKLANMAYA BAŞLANDI

Almanya ve Hollanda’ya kimlerin kaç gün gittiğini soran gazeteciler,  kendilerini hedefe koyanlara tepki göstermeye devam ediyor. Görünen o ki, Kıbrıs kavgası daha da büyüyecek gibi. Biz de diyoruz ki, eğer gazeteciler, bu tür etkinliklere katılmayacaksa, bizler yaşananları nereden okuyup öğreneceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.