Bağış topladılar

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı, İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için başlatılan kampanyaya destek olabilmek için dün meydanda buluştu. 50 kişilik bir grup ile birlikte İş Bankası Meydan Park şubesinde buluşan Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, CHP İl Başkanı Güzide Uzun, partililer ve gönüller toplu bir şekilde bağış yaparak İmamoğlu’na destek oldular. Trabzon’da İmamoğlu için her gün bir ilçede toplu bir şekilde bağış yapılacağı öğrenildi.

“GERÇEKTEN VATAN BORCU GİBİ”

Ortahisar ilçesi ile birlikte Arsin ilçesinin aynı gün bağış yaptığını kaydeden Başkan Uzun “Genel Merkezimizin aldığı karar sonucu bu kampanya toplu yapılan bir bağış. Ama daha önce başlatılan kampanyada da bireysel bağışlar devam ediyordu. Ekrem İmamoğlu’na yapılan bu hukuksuzluk karşısında; Trabzon üzerinden, Karadeniz üzerinden ve tüm Türkiye üzerinden kendisine ekonomik anlamda da destek veriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak hiçbir zaman akçeli işlerle işimiz olmadı ama bu gerçekten bir vatan borcu gibi. İmamoğlu’nu hem maddi hem manevi olarak destekliyoruz” dedi.

“HER GÜN BAŞKA BİR İLÇE BAĞIŞTA BULUNACAK”

Genel Merkez tarafından bağış için ilçelere gün verildiğini belirten Başkan Hacısalihoğlu “Biz daha öncede bütün ilçelerimize mesaj göndermiştik. Parti üyelerimiz ve gönüllülerimiz bağışta bulunmuşlardı. Bugün de ilçe olarak bizim günümüz olduğu için tekrar bir bağış yapmak istedik. Her gün başka bir ilçe bağışta bulunacak.  Gönlümüz Ekrem Beyle beraber inşallah ‘her şey güzel olacak’ diyoruz” ifadelerine yer verdi.

“HERKES HAKSILZIĞIN TELAFİSİ İÇİ UĞRAŞIYOR”

Ekrem İmamoğlu’na destek için minimum 20 TL ile bağış yapılabileceğini hatırlatan Başkan Hacısalihoğlu “20 TL sembolik bir rakam. Önemli olan destek verip, gönül birlikteliğini sağlayıp, kampanyaya destek olabilmek. Durumu iyi olanlar daha yüksek bağış yapabilir. Tüm Türkiye’den ciddi anlamda bir bağış olduğunu biliyoruz. Ekrem Bey sadece İstanbul’da değil, tüm Türkiye’de farklı bir hava yarattı. Partili partisiz herkes Ekrem Bey’in uğradığı haksızlığın telafisi için elinden geleni yapmaya çalışıyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.