GERÇEKLERİ AÇIKLADILAR...

Arap düşmanlığı yapıyorlar

Beşikdüzü’nde gerçekleştirilen yatırımları görmezden gelen Beşikdüzülü avukat bir yerel gazeteye gönderilen tekzibi yanlış yorumlayarak bir ilçeyi tartışmanın odağına sürüklediği belirtildi. Al Ajaji adlı şirket, kendisiyle ilgili haberlere tekzip metni gönderdi.  Şirket tekzibi yayımlamayan gazete ve çarpıtan avukat hakkında suç duyurusuna hazırlanıyor. Trabzon kıyılarının parsel parsel satıldığı yönündeki asılsız açıklamaların altında, Arap düşmanlığının yattığı belirtiliyor.  Biz buraya Arap istemiyoruz! Araplar bizden sadece eğitim alabilir!’ ırkçı sözleriyle yola çıkan bir gruba destek veren avukat Karagöz’ün  hem ırkçılığa destek olduğu hem de ilçeyi tartıştırdığı kaydediliyor.Beşikdüzü’nde gerçekleştirdiği yatırımları görmezden gelen avukat, gazeteye gönderilen tekzibi yanlış yorumlayarak bir ilçeyi mahvediyor. Al Ajaji adlı şirket, tekzibi çarptırarak yeniden haber yaptıran avukat hakkında suç duyurusuna hazırlanıyor.

TEKZİBİ ÇARPITARAK HABER YAPTILAR

Beşikdüzü’ne gerçekleştirilen yatırımların önüne geçilmeyi çalışıldığı, “Biz buraya Arap istemiyoruz! Araplar bizden sadece eğitim alabilir!” ifadeleriyle yola çıkan bir gruba destek veren avukat,  hem ırkçılığa savunuyor, hem de bölgeye yapılan yatırımların önünü kesmeye çalışıyor. Şirket, ihalelerin herkese açık olduğunu duyururken, asılsız haber yaptıran avukat hakkında da baroya şikayette bulunacağı öğrenildi.

TEKZİBİ ‘PES ETTİ’ DİYE DUYURDU

Avukat tarafından servis edilen haberlerin asılsız ve gerçeğe aykırı olduğunu belirten şirket yetklileri, tekzipte şirket sahibi Ahmad Al Ajaji’nin her yıl Trabzon’a 50 bin turist taşıdığı belirtildi. Tekzipte kapalı teklif usulü ihaleye çıkıldığını belirten Avukat Ali Asrak, metinde şu ifadelere yer verdi. 

*Parselin toplam alanı 15 bin değil, 9.267.60 metre karedir.  Bu alanın bin 563 metrekaresi yeşil alandır.

*Piraziz’de satın alınan alan yeşil alan değil, imara açık alandır.

*Beşikdüzü için 5.105 bin TL, Piraziz için 3.965 bin TL’ye satın alınmıştır.

*Müvekkil, Beşikdüzü’nde satın aldığı araziyi öncelikle iddia eden olmak üzere 100 bin TL eksiğine satmaya hazırız.

*Müvekkil firmanın ve firma yetkilisinin şeref ve haysiyetini zedeleyici ve kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan iftira boyutunda gerçek dışı haber yapılmıştır. 

Enis YILDIRIM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.