İMAMOĞLU, UĞUR DÜNDAR'I KIZDIRDI!

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına seçildikten sonra yaptığı çıkışlarla Sarı - Lacivertli camiaya kendini ispatlamaya çalışan Uğur Dündar, son olarak Trabzonlu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili paylaşım yaptı. İmamoğlu'nun, sosyal medyada Trabzonspor beğenisi Uğur Dündar'ı resmen çıldırttı. Kendisi de daha önce Trabzonspor yöneticiği yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, sosyal medya hesabından bordo - mavililerin şampiyonluk paylaşımlarını beğenmesi Uğur Dündar’ı bir hayli kızdırdı.  Öyle ki hırsından ne yapacağını şaşıran Uğur Dündar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla da bu durumu açıkça ilan etti.

Dündar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İmamoğlu'yla çekilmiş bir fotoğrafını koyarak, "İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu sporla ilgili sosyal medya paylaşımlarınız Fenerbahçe'ye gönül veren ve sizi takdir eden milyonları üzüyor. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak taraftarımızın gönlünü alacak jestler beklediğimizi sizin gibi önü açık, değerli bir siyasetçiye hatırlatmak isterim" dedi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.