SÖYLEMLER EYLEME DÖNÜŞECEK

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığının 19 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongresinde başkanlığına adaylığını açıklayan iki isimden biri olan Trabzon Belediyesinin eski başkanlarından Suat Oyman’ın torunu Fatih Suat Oyman basınla buluştu. Oyman, toplantı da yol haritasını açıklarken, Ortahisar’ın sorunlarıyla dertleneceklerini ve söylemlerin eyleme dönüşeceğini dile getirdi.

“ÇIKIŞ NOKTAMIZ İLETİŞİM”

Ortahisar’ın sorunlarına çözüm bulmak noktasında çıkış noktalarının iletişim olduğuna dikkat çeken Fatih Suat Oyman, “Çıkış noktamız güzel iletişim. Ortahisar’da yaşayan tüm bileşenlerle irtibatımız olacaktır. Yakın temas kurarak ilçemizdeki problemleri öne çıkarıp ve bunlara çözüm bulmak için aday olduk. Bu hedefler doğrultusunda sürecimiz devam ediyor.” dedi.

“GENÇLEŞİYORUZ”

CHP’nin Trabzon’da Ortahisar’dan gençlik hareketiyle ileriye dönük hedeflerinin olduğunu belirten Oyman, “Yeni fikirler oluşturuyoruz. Gençleşiyoruz. Gençlik hareketiyiz. Problemlere çözüm üretmek en başlıca hedeflerimizden birisi. Partimizin içinde gençlerle ilgili çalışmalarımız olacak. Onların da söz haklarını dile getirebilecekleri etkinlikler planlıyoruz. Ortahisar’da ne varsa en güçlü ses olmak istiyorum bu da en büyük hedeflerimizdendir.” diye konuştu.

“BASINLA ORTAHİSAR’I KONUŞACAĞIZ”

Trabzon yerel basınıyla Ortahisar’ın sorunlarının konuşulduğu toplantıları sıklıkla düzenleyeceklerinden söz eden Oyman, “Bu toplantılar belirli periyotlarla bu ayda bir olabilir. Bunları ortaya çıkartıp basın mensuplarıyla basın toplantıları yapmak istiyoruz. Bu bizim başlıca hedeflerimizden birisi. Basınla sürekli bir araya geleceğiz. Yakın temasta olacağız.” dedi.

“SÖYLEMLER EYLEME DÖNÜŞMELİ”

Basın açıklaması yapmanın kent sorunlarına çözüm bulmadığını kaydeden Oyman, bunun için söylemlerinin eyleme dönüştürülmesi noktasında ortak akılla hareket edeceklerini kaydetti. Oyman, “Söylemlerin eyleme dönüşmesi gerekiyor. Ortahisar’ın sorunlarından ortak ses çıkartacağız. En güçlü çözümleri biz üreteceğiz. Bunu da yaparken tüm halkımızın yanında olacağız. Bu problemlerin çözümleri noktasında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. “ biçiminde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
ChpPazarHaritaOyman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.