2'si İran ajanı 8 kişi yakalandı

MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon

Van'da Milli İstihbarat Teşkiletı (MİT) ve Emniyet'in ortak düzenlediği operasyonda; İranlı eski asker M.A'yı ülkelerine kaçırmak isteyen 2'si İran ajanı 8 kişi suçüstü yakalandı. Operasyonla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İranlı istihbarat görevlilerinin, M.A'nın İran'a kaçırılması için 30 bin dolarlık bütçeyle Van'da şebeke oluşturmaya çalıştığı bilgisine ulaşıldı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları... Van'da ikamet eden İranlı eski asker M.A'yı İran'a kaçırmak üzere gönderilen 2'si İran ajanı 8 kişi, MİT ve Van Emniyet Müdürlüğünün 24 Eylül 2021'deki operasyonuyla yakalandı.

2'Sİ İRAN AJANI 8 KİŞİ YAKALANDI

24 Eylül saat 21.00 sularında M.A'yı kaçırmak üzere ikametgaha girmeye çalışan İran vatandaşı S.S. ve Türk vatandaşı M.E.A gözaltına alındı.Devam eden operasyonda 6 Türk vatandaşından oluşan diğer şebeke üyeleri de yakalandı.Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.