DOKTOR SEMANUR ANNESİNİN YANINDA

Trabzon’da yayla dönüşü meydana gelen trafik kazasında, annesi Fatma Ayaydın’ın ardından hayatını kaybeden Dr. Semanur Ayaydın için çalıştığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde bir tören düzenlendi. Törenin ardından genç doktor, annesinin yanında toprağa verildi.

YAYLA DÖNÜŞÜ KAZA OLDU

Trabzon’un Sürmene İlçesi Oylum Mahallesinde 11 Temmuz tarihinde Emre Yılmaz'ın yönetiminde 61 SA 305 plakalı araç, yol kenarındaki evin duvarına çarptı. Kazanın ardından Araklı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fatma Ayaydın hayatını kaybederken, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde tedavi altına alınan 5 kişiden Dr. Semanur Ayaydın ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ANNESİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Dr. Semanur Ayaydın için çalıştığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesinde bir tören düzenlendi. Törende yapılan konuşmalarda Semanur Ayaydın’ın hem başarıl bir doktor hem de iyi bir insan olduğuna dikkat çekildi. Tören sırasında kızının tabutu başından ayrılmayan baba Yakup Ayaydın, hastane çalışanlarına yaptıkları için teşekkür etti. Çalışma arkadaşları Dr. Sema Ayaydın’ı son yolculuğuna gözyaşları ile uğurladı. Törenin ardından Semanur Ayaydın’ın cenazesi Araklı Merkez Küçük Camiinde kılınan cenaze namazının ardından annesinin yanında toprağa verildi. Bu arada kazada yaralanan Semanur Aydın’ın ablası Dr. Kıymet İclal Ayaydın Yılmaz, eniştesi Dr. Emre Yılmaz ve iki yeğeninin  durumun iyi olduğu belirtildi.



 

Anahtar Kelimeler:
AraklıKtüDoktorFarabi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.