Rize'de şok olay!

Babasıyla tartışan amcasını öldürdü

Rize'de yaşanan olayda babasıyla tartışan amcasını öldürdü.

Rize’nin Derepazarı ilçesinde önceki akşam meydana gelen olayda A.B. (22), babası İ.B ile tartışan amcası E.B.’ı (58) kurşun yağmuruna tuttu. Hastaneye kaldırılan amca hayatını kaybederken firari cinayet zanlısı yeğeni ise yakalama çalışmaları sürüyor.

Önceki akşam Derepazarı ilçesinde meydana gelen olayda daha önce aralarında husumet bulunan İ.B. ve E.B isimli kardeşlerin tartışmalarının ardından jandarma karakoluna alınan İsak Bayraktar ifadesinin alınmasının ardından gece 02:00 sıralarında savcı talimatıyla serbest bırakıldı.Tersane Mahallesi taksi durağı önünde oturan E.B. ise kardeşinin oğlu A.B. tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Baş, kol ve gövdesine aldığı kurşun yaralarıyla ağır yaralanan E.B., kaldırıldığı Rize devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Amcasını öldüren A.B.'ın ise firari olduğu belirtildi.sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.