Samsun uçağında gergin anlar! Tüm yolcular indirildi

Samsun'dan İstanbul'a gidecek uçakta hırsızlık iddiası nedeniyle gergin anlar yaşandı.Anadolujet'in Samsun-İstanbul seferini yapan uçağında hırsızlık iddiası üzerine yolcular uçaktan indirildi. Anadolujet'in Samsun-İstanbul seferini yapan uçağında hırsızlık iddiası üzerine yolcular uçaktan indirildi.
TK7233 sefer sayısı ile Samsun'dan havalanarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Anadolujet uçağında bir yolcu cüzdanının çalındığını söyleyerek yolcuların aranmasını istedi.Bunun üzerine yolcular uçaktan indirilmeyerek bir süre uçak içerisinde bekletildi. Bu sırada uçaktan inen bir grup yolcu ise cobus aracında iken tekrar uçağa getirildi.Daha sonra ise kayıp cüzdanın bulunduğu öğrenildi.Havasosyalmedya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.