AHSEN DAYIDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Ünlü ailesinde sular durulmak bilmiyor, yeğen ile dayı yeniden davalık oldu. Firari olduğu ortaya çıkan dayı hakkında hapis istemiyle yeniden dava açıldı.

AİLEDE KAVGA BİTMEK BİLMİTOR

Türkiye’nin en ünlü otobüs firmasının sahipleri arasındaki kavga bir türlü bitmek bilmiyor. Babasıyla kavgalı olan işadamı Kemal U., kardeşi Hülya U.’nun kızı Ahsen Aydın ile yeniden davalık oldu. Babanın ölümünün ardından aile için başlayan kavga yargıya taşındı. Bir süre önce sosyal medya hesapları üzerinden hakaret ettiği yeğeni Ahsen Aydın'ın eşini FETÖ’cü olmakla suçlayan Kemal U. hakkında dava açılmıştı. Eşinden boşandığı öğrenilen Ahsen Aydın, yeniden kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği dayısı Kemal U. hakkında bir suç duyurusunda bulundu. Ahsen Aydın tarafından yapılan suç duyurusunu ardından savcılık soruşturma başlattı.

ARANAN ULUSOY’A YENİDEN DAVA

Internet üzerinden yeğeni Ahsen Aydın’a hakaret ettiği ve çeteci olmakla suçladığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Kemal U.'nun firarda olduğu gerekçesiyle ifadesi alınamadığı ortaya çıktı. Hakkında yakalama kararı bulunan Kemal U. hakkında açılan ikinci dava asliye ceza mahkemesinde görülecek.  Kemal U.'nun hakkında Ahsen Aydın’a hakaret ettiği iddiasıyla 3 ay 15 günden 2 yıl 1 aya kadar hapisistendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.