Ferdi Tayfur yıllar sonra ortaya çıktı!

Arabeskin efsane sesi Ferdi Tayfur yıllar sonra ortaya çıktı! Kızı fotoğrafını paylaştı sosyal medya yıkıldı!2011 yılında yüz felci geçiren ve o zamandan bu yana gözlerden uzak bir yaşam süren arabesk müziğin usta ismi Ferdi Tayfur yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Tuğçe Tayfur, oğlu Taner Efe ve babası Ferdi Tayfur ile birlikte Marmaris'te tatil yapıyor. Şarkıcı Tuğçe Tayfur, dede torunun tatil keyfi diyerek fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

İşte o paylaşım ve Ferdi Tayfur'un son hali!

Yüz felci geçirdikten sonra gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Ferdi Tayfur, torunuyla poz verdi.Bir döneme damga vuran srabesk müziğin usta isimi Ferdi Tayfur, sosyal medyada gündem oldu.76 yaşındaki usta sanatçı 2011 yılında geçirdiği yüz felci sonrasında sakin bir hayat sürmeyi terci etti.

Kızı fotoğrafını paylaştı…

Marmaris'te yaşayan Tayfur, uzun süre ardından sosyal mecralarda göründü.Kızı Tuğçe Tayfur, babası ile oğlu Taner Efe'nin yer aldığı fotoğrafı paylaştı.Şeker hastalığıyla mücadele veren Ferdi Tayfur'un beyazlayan saç ve sakalı da dikkat çekti.

İşte o paylaşım...

Dede torunun tatil keyfi...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.