HAYATA TUTUNAMADI!

Trabzon’da yüksek gerilik hattı bakımı yapmak üzere ormanda yaya yürürken dengesini kaybederek 10 metrelik uçuruma düşen Ali Şenel tüm müdahalelere rağman kurtarılamadı.

EŞİ ELİNİ TUTTU

Trabzon’un Hayrat İlçesi kırsalından Türkiye Elektrik İletişim Genel Müdürlüğü (TEİAŞ) bünyesinde görev yapan Ali Şenel yüksek gerilim hattının bakımı yapmak üzere 5 Haziran 2022 günü 2 arkadaşıyla birlikte yaya olarak yola çıktı. . Keser ve orakla yol açarak 2 saatlik bir yürüyüşün ardından gerilim hattına ulaşmak isteyen Ali Şenel, 10 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Şenel, arkadaşlarının yardımıyla uçurumdan çıkarıldı. Yarı yola kadar gelen ambulansla Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şenel ilk müdahalenin ardından Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada başlayan tedavinin ardından Şenel durumu ağırlaşınca KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Anestezi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınan Ali Şenel’in eşi Hanife Şenel eşini elini tutarak hayata dönmesi için dua etti.. Parmağını oynatarak eşine tepki veren Şenel’in ailesi umutlandı.

BUGÜN KALBİ DURDU

Aile yeniden hayata dönmesini beklediği Ali Şenel’in bu sabah kalbi durdu ve hayatını kaybetti. Şenel Ağabeyi İsmail Kemal Şenel kardeşini zor şartlar altında göreve gönderenlere sitem etti Arkadaşları tarafından çok sevilen Ali Şenel bugün toprağa verilecek. .  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.