İKİ FUTBOLCUYA ÖZEL UÇAK GİDECEK

Trabzonspor yönetimi, Afrika Kupası final müsabakası kadrolarında yer alan iki oyuncusu Paul Onuachu ve Nicolas Pepe için flaş bir karar aldı. Trabzonspor, Fildişi Sahili oyuncusu Pepe ve Nijerya Milli Takımı oyuncusu Onuachu için harekete geçti. Eksik futbolcularının çokluğu nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Trabzonpor yönetimi, flaş bir hamle yaptı.  Afrika Kupası'nda olan Onuachu ve Pepe'nin kabul etmesi halinde özel bir uçak, iki futbolcu için İstanbul'dan havalanacak.

MÜSABAKA ÖNCESİ ULAŞILAMADI

Afrika Uluslar Kupası final müsabakası öncesinde Onuachu ve Pepe'ye ulaşamayan Trabzonspor, bugün iki futbolcuyu Trabzon'a getirmek için yeniden temas kurmaya çalışacağı öğrenildi. İki futbolcununda müsabakaya odaklandığı ve konsantrasyon kaybı yaşamamak için telefonlarının kapalı olduğu belirlendi. Sözleşme gereğe müsabaka sonrasında 10 gün izinli olacak iki futbolcunun Çarşamba günü özel uçakla Trabzon'a getirilmesi ve İstanbul'da oynanacak olan Pendikspor müsabakası öncesinde hazır edilmesi planlanıyor.İki futboılcunun Trabzonspor yönetimine vereceği cevap merak ediliyor. 

KUPA FİLDİŞİ SAHİLİ'NİN OLDU

Afrika Kupası final müsabakasını 2-1 kazanan Fildişi Sahili, kupayı müzesine götürdü. Fildişi Sahili'ne galibiyeti getiren golleri Franck Kessie ve Sebastian Haller kaydetti. Nijerya'nın tek golü William Troost-Ekong'dan geldi.Trabzonspor yıldız isimleri Paul Onuachu ve Nicolas Pepe finalde karşı karşıya geldi ancak iki isimde karşılaşmada süre alamadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.