Torundan sonra dede de avukat oldu

Trabzon’da, dede ile torunu hukuk fakültesini kazandı ve bitirdi. Avukatlık stajına başlayan Eda Hacıfettahoğlu stajını tamamladı ve ruhsatını aldı. Dede Mustafa Pehlivan ise 9 ay sonra ruhsatına kavuştu.

ÖNCE TORUN MEZUN OLDU

Trabzon'da, 69 yaşındaki emekli öğretim üyesi Mustafa Pehlivan, üniversite sınavına girip KTÜ Hukuk Fakültesi'ni kazandı. Pehlivan’ın torunu Eda Hacıfettahoğlu ise dedesinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdi. Dedesinden önce okulu bitiren Eda Hacıfettahoğlu, adliye stajını tamamladıktan sonra avukat yanında stajına başladı.

DEDE 7 YILDA OKULU BİTİRMEYİ BAŞLADI

Dede Mustafa Pehlivan da okulunu 7 yılda bitirmeyi başardı. Dede Mustafa Pehlivan, Trabzon’da adliye stajını yaparken, Eda Hacıfettahoğlu stajını tamamladı. Torun Eda Hacıfettahoğlu stajını başarıyla tamamladıktan sonra Trabzon Barosu’nda düzenlenen törenle ruhsatını aldı. Törene katılan dede Mustafa Pehlivan, torunuyla birlikte fotoğraf çektirdi ve başarı diledi. Eda Hacıfettahoğlu Şubat ayında stajını tamamladı ve mesleğe adım attı.

DEDE İLE TORUN OFİS AÇACAKLAR

Mustafa Pehlivan'ın da torununun ardından staja başladı. Mustafa Pehlivan sonunda stajını tamamladı. Buy safer torun dedenin ruhsat törenine katıldı ve dedesini tebrik etti. Dede torun birlikte hukuk bürosu açacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.