TRABZON'DA NELER OLUYOR?

GAZETECİ ÖZASLAN YOMRA'DAN ADAY ADAYI OLDU

Gazeteci Avni Özaslan, İYİ Parti Yomra Belediye Meclisi üyeliği için aday adayı oldu. Trabzon'da uzun yıllar gazetecilik yapan Özaslan, aday adaylığını, "31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde, İYİ Parti Yomra Belediye Meclisi Üyeliği için aday adayı olduğumu kamuoyunun bilgilerine arz ediyor, herkese ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diyerek açıkladı.

17 HAFTADA KAÇ TEKNİK ADAM DEĞİŞTİ?

Trendyol Süper Liginde mücadele eden 20 takımdan sadece 6 tanesinin 17 haftanın sonunda teknik adam değişikliğine giymedi. Ligde mücadele eden 14 takımdan bazıları iki, bazıları ise üç ya da 4 teknik adamla çalışıp, tam bir istikrarsızlık örneği sergiledi. Çaykur Rizespor da takımı üst sıralarda tutmayı başaran İlhan Palut ile yola devam ederken, bir başka teknik adam değişmeyen kulüp ise Servet Çetin ile mücadeleyi sürdüren Sivasspor oldu. Trendyol Süper Liginde büyük kulüp olarak bilinen Beşiktaş yola Şenol Güneş ile çıktı, bu isim ayrıldı, Burak Yılmaz’da karar kıldı. Kısa süre sonra ise Rıza Çalımbay ile yola devam etmek isterken onunla da yolları ayırıp, takım geçici olarak Serdar Topraktepe'ye teslim edildi.  Trabzonspor’da Nenad  Bjleica’nın yerine ise 8’inci hafta sonunda Abdullah Avcı koltuğa oturdu. Gaziantep FK’da Erdal Güneş gitti, Marius Smudica göreve geldi. Kayserispor’da Çağdaş Atan’ın yerine Recep Uçar, Başakşehir’de Emre Belözoğlu’nun koltuğuna Çağdaş Atan oturdu. İstanbulspor’da ise Fatih Tekke’nin yerine Hakan Yakın göreve başladı. Samsunspor’u Süper Lige çıkaran Hüseyin Eroğlu’na fazla tahammül gösterilmedi ve yerine Alman Murc Eistal getirdi.Ankaragücü’nde ise Tolunay Kafkas ile kısa sürede yollar ayrıldı ve yerine Emre Belözoğlu iş başı yaptı. Pendikspor’a tarihi başarı yaşatan Osman Özköylü ayrıldı, Portekizli Ricardo Viera iş başı yaptı, Konyaspor’da ise Alexandar Stanojovic’in yerine Hakan Keleş kolları sıvadı. Alanyaspor’da Ömer Erdoğan istifa edince Fatih Tekke bu ekibin başına geçti. Kasımpaşa’da Kemal Özdeş gitti, Sami Uğurlu geldi, Adana Demirspor’da sezon başında harikalar yaratan ama sonra düşüşe geçen Patrick Kluivert’in yerine de geçici olarak Serkan Damla iş başında bulunuyor. Son olarak da Karagümrük’te Alpaslan Erdem’in yerine Şota Arveladze koltuğa oturan isim oldu. 

MURAT ZORLUOĞLU'NA HAYIRLI OLSUN 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlık ettiği yerel seçimler öncesi Trabzon için aday belirleme temayül yoklamasına katılmıştı. Zorluoğlu birkaç gün Ankara’da temaslarda bulundu ve Trabzon’a döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında durduğu Başkan Murat Zorluoğlu görevine devam edecek. Ankara'nın desteğini alan Zorluoğlu'na çıkan dedikodulara kulak tıkaması istenmiş. 5 yıl daha görevi başında olacak Zorluoğlu'nun görevde kalmasının en büyük nedeni çalışkanlığı ve dürüstlüğü olarak gösterildi.

ONUACHU MAÇTAN ÖNCE NEREDE GÖRÜLDÜ?

Paul Onuachu, Başakşehir maçı öncesi Kalkıma Mahallesinde görülüdü Kardeşi ile birlikte partiya katılan Onuachu, gece uzun süre eğlendi Fotoğraf çekenlerinden ise fotoğrafların silinmesi istenmiş. Cuma gecesi eğlenen Cumartesi günü maça çıkan Paul Onuachu'nun gece alkol aldığı ileri sürüldü.Bu arada Onuachu'nun yanındaki masörün kim olduğu merak konusu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.