TRABZON'DA ÜÇ İLÇE MHP'YE VERİLDİ

Cumhur İttifakında üç ilçe  MHP’ye verildi

AK PARTİ ve MHP arasında yürütülen Cumhur İttifakı Trabzon’un yalnız Büyükşehir seçiminde değil tüm ilçelerinde yürürlüğe girdi. Şalpazarı, Beşikdüzü ve Çarşıbaşı MHP'ye bırakıldı. AK Parti ve MHP genel başkan yardımcıları arasında sürdürülen görüşmelerde AK Parti’nin üç ilçeyi MHP’ye verdiği öğrenildi. Şalpazarı, Beşikdüzü ve Çarşıbaşı’nda AK Parti aday göstermeyecek. Bu üç ilçede MHP adayları desteklenecek. Büyükşehir ve diğer ilçelerin tamamında ise MHP adaylarını geri çekerek AK Parti’yi destekleyecek. Doğuda yalnız Arsin Değişti
 

YOMRA'YA YENİ BAŞKAN MI GELİYOR?

AK Parti Genel Merkezinin Yomra ilçesi hariç tüm ilçelerde belediye başkan adaylarını belirlediği öğrenildi. Edinilen bilgileregöre Ortahisar ilçesinde A. Metin Genç, Akçaabat’ta Mustafa Uzun,
Düzköy’de Yılmaz Ankara, Vakfıkebir’de Muhammet Balta, Tonya’da ise Osman Beşel’in adaylığı kesinleşti. Trabzon’un doğusunda ise Arsin’de Sait Gürsoy’un adaylığı kesinleşti.

Adaylar Ocak’ta Açıklanacak

Çaykara'da Hanefi Tok,

Dernekpazarı’nda Mehmet Aşık,

Of’ta Salim Salih Sarıalioğlu,

Sürmene’de Rahmi Üstün,

Araklı’da Recep Çebi,

Köprübaşı’nda Ahmet Tekke,

Maçka’da ise Koray Koçhan’la devam edilecek.

Nuhoğlu ailesinini ısrarları neticesinde Hayrat’ta mevcut başkan Mehmet Nuhoğlu’nun dördüncü dönemine onay verildi. Bugün açıklanması beklenen aday listeleri Ocak ayının ilk haftasına ertelendi.

Anahtar Kelimeler:
MHPAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.