Hadise üstsüz paylaşımıyla gündem oldu!

Ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla bir kez daha gündeme geldi. Instagram hikayeler bölümünde sırt dekolteli bir fotoğraf paylaşan şarkıcı, kısa sürede büyük ilgi gördü.Müzik kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık konuşulan Hadise Açıkgöz'ün sahne tarzları, iddialı paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Instagram hesabında 14,6 milyon takipçisi bulunan Hadise, son paylaşımında sırtındaki dövmeyle birlikte "Ben lider değilim, önderim" notunu düştü. Bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Hadise üstsüz paylaşımıyla gündem oldu!

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Hadise, iddialı pozlarını sıkça paylaşmaktan çekinmiyor. Geçtiğimiz günlerde Kızılcık Şerbeti programıyla ilgili yaptığı yorumlarla da gündeme gelen şarkıcı,

Hadise üstsüz paylaşımıyla gündem oldu!

"Kızmasınlar ama ben herkes gibi Kızılcık Şerbeti'ni izliyorum. Yeni sezonda süre beni rahatsız etmiyordu, ama senaryo beni bir tık rahatsız etti. Bende böyle bir şeyler bana bir tık fazla gelince, inandırıcılığı bir tık azalınca ben bir soğuyorum projeden. Ha tekrardan dönebilirim ama soğuyorum, yapacak hiçbir şey yok" ifadelerini kullanmıştı. 

Anahtar Kelimeler:
Hadise
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.