Milli voleybolcu Zehra Güneş'in ortaya çıkan görüntüleri şoke etti!

Meğer 17 yaşında O Ses Türkiye'ye katılmış!

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla dillerden düşmüyor. Popüler sporcu performansının yanı sıra güzelliğiyle de tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 24 yaşındaki yıldız voleybolcunun yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı ortaya çıktı. Zehra Güneş'in O Ses Türkiye'deki halleri hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. 17'lik Zehra Güneş'i görenler gözlerine inanamadı...

Zehra Güneş o zaman da ağızları açık bırakmış...

Filenin Sultanı Zehra Güneş'in ortaya çıkan fotoğrafları şoke etti! Ünlü voleybolcu O Ses Türkiye'ye katılmış! Meğer 17 yaşında...

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla hayranlarının markajında. Zehra Güneş'in 17 yaşındaki O Ses Türkiye halleri hayret ettirdi...Popüler voleybolcu, başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de hayranlarını büyülüyor.24 yaşındaki popüler voleybolcu, aktif olarak kullandığı Instagram paylaşımlarıyla da oldukça göz önünde...Son dönemde performansıyla en çok konuşulan isimlerden biri olan Milli voleybolcumuz Zehra Güneş'in yıllar önce yarışma programı 'O Ses Türkiye'ye konuk olduğu görüntüler ortaya çıktı.O dönem henüz 17 yaşında olan Zehra Güneş'in yıllar önce konuk olduğu O Ses Türkiye programındaki görüntüleri gündem oldu.O Ses Türkiye'ye katılan ve kendisi gibi voleybolcu arkadaşı Öykü'ye destek olmak için çekimlere giden Zehra Güneş, arkadaşının performansından sonra Acun Ilıcalı'nın kendisinden bahsetmesiyle jüri üyeleriyle tanışmıştı.Acun Ilıcalı, "Öykü'nün arka tarafta bir kız arkadaşı varmış. O da Öykü gibi voleybolcuymuş. Boyu da 1.90'dan fazlaymış. Şu an arka tarafta kamerayı ayarlıyorlar yayınlayabilmek için..." demiş ve kamera Zehra Güneş'e dönmüştü.Zehra Güneş'in boyunun uzunluğu karşısında hayrete düşen Hadise, yarışmanın sunucusu Saat Özşırkıntı'nın boyunun kısa kalmasına değinerek "Saadet'i göremiyoruz" demişti.

Filenin Sultanı Zehra Güneş’in ortaya çıkan fotoğrafları şoke etti! Ünlü voleybolcu O Ses Türkiye’ye katılmış! Meğer 17 yaşında...

O yıllarda henüz çok tanınmayan bir voleybolcu olan Zehra Güneş'e, Acun Ilıcalı'dan ''İnşallah ülkemizi güzel yerlerde temsil edersin'' yorumu gelmişti.Öte yandan popüler voleybolcu Güneş, geçtiğimiz gün geçmişte hayranlık duyduğu ismi açıklamıştı.

Katıldığı bir programda "İlk Celebrity Crush'ın kimdi?" sorusuna "Çağatay Ulusoy" cevabını veren Zehra Güneş, Ergenlik dönemlerinden itibaren Ulusoy'a duyduğu hayranlığını dile getirmişti.

Filenin Sultanı Zehra Güneş'in ortaya çıkan fotoğrafları şoke etti! Ünlü voleybolcu O Ses Türkiye'ye katılmış! Meğer 17 yaşında...

CELEBRİTY CRUSH NE DEMEK?

"Celebrity Crush" kelimesinin Türkçe karşılığı; ünlü birine duyulan aşk ve hoşlanma durumu olarak ifade edilmektedir.Milli voleybolcu, bir dönem aşk yaşadığı Eren Dişli ile evliliğin eşiğinden dönmüştü.Zehra Güneş, Ayça Aykaç'ın düğününe yeşil elbisesiyle damga vurmuştu.

Sosyal medya hesabı Instagramda 4 milyona yakın takipçisi bulunan Zehra Güneş, düğününde kombiniyle çektirdiği karelerini takipçileriyle paylaştı.Genç voleybolcu derin sırt dekoltesiyle adeta hayran bıraktı. Güzelliğiyle göz kamaştıran Güneş'e kısa sürede beğeni yağdı.

Milli voleybolcu havuz pozlarıyla ilgi odağı olmuştu.

Popüler voleybolcunun, "Güneş kremi sürmek önemli tabi" notuyla yayınladığı karelerine kısa sürede beğeni yağmıştı.24 yaşındaki popüler isim, derin göğüs dekolteli elbisesiyle de hayran bırakmıştı.Zehra Güneş, gün batımında çektirdiği fotoğraflarıyla takipçilerini mest etmişti.

Ünlü voleybolcunun beğeni yağan fotoğraflarına "Batmayan tek Güneş", "Ne güzel bir Deniz Kızı", "Manzaradan daha güzelsin" "Güneş tutulmasını yakından gördük", "Bir güneşe tutuldum", "Soyadının hakkını verdi" yorumları yağmıştı.Popülüler voleybolcu Zehra Güneş, katıldığı bir ödül törenine derin göğüs dekolteli mini elbisesi ile adından bahsettirmişti. Yıldız voleybolcu, Yılın Stil Sahibi Sporcusu ödülünü almıştı.Genç ve güzel voleybolcu, bağcıklı ayakkabısı ve elbisesi ile günlerde konuşulmuştu.

Peki Zehra Güneş'in kendisi gibi voleybolcu iki kız kardeşi olduğunu biliyor muydunuz?

Başarılarıyla ablaları Zehra Güneş'in tahtına aday olan kız kardeşler İrem Nur Güneş ve Mina Güneş güzellikleriyle de hayran bırakıyor.

İşte Zehra Güneş'in tahtına aday olan kız kardeşleri İrem Nur Güneş ve Mina Güneş...Zehra Güneş'in kız kardeşleri de yine Vakıfbank'ta 'Pasör Çaprazı' pozisyonunda oynuyor.Güneş'in kız kardeşleri İrem Nur Güneş ve Mina sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Mina Güneş 2006 doğumlu ve o da VakıfBank Spor Kulübü forması giyiyor.

Zehra Güneş 1,97 boyundayken, İrem güneş 1,88 boyunda. Küçük kardeş Mina'nın boyu ise 1,82.

Zehra Güneş 1,97 boyundayken, İrem güneş 1,88 boyunda. Küçük kardeş Mina'nın boyu ise 1,82.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.