Ak Parti, Trabzon'da yeni ilçe başkanını atadı

Trabzon’da istifa eden ilçe başkanının yerine gelen isim belli oldu.Geçtiğimiz ay istifa eden AK Parti Köprübaşı İlçe Başkanı Orhan Erdoğan’ın yerine gelen isim belli oldu.
Mevcut yönetimde teşkilat başkanı olarak görev yapan Mustafa Uzun, AK Parti Genel Merkezi tarafından yeni ilçe başkanı olarak atandı.Uzun, bir öncemi dönem Köprübaşı Belediyesi’nde meclis üyesi olarak görev yapmıştı.

İL BAŞKANI MUMCU AÇIKLADI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Genel Merkezimiz ile birlikte yaptığımız istişare ve değerlendirmeler sonucunda Köprübaşı İlçe Başkanlığımıza Mustafa Uzun atanarak mazbatalarını Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'den aldılar. Şehrimize ve İlçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.