İŞTE BEŞİKDÜZÜ CUMHUR ADAYI ÖZTÜRK'ÜN PROJELERİ...

Beşikdüzü'nün Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan adayı Barış Öztürk, geri bırakılmışlığa, unutmuşluğa ötelenmişliğe son vermek, kalkınmış ve müreffah bir Beşikdüzü'ne hizmet hayali ile yaşadığını söyledi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in desteğini ve hükümetin gücü ile hayata geçireceği projelerini sıralayan Barış Öztürk, "Bizim 5 yıllık sürecemizde por kompleksi, sahil düzenlemesi, cephe sağlıklaştırma, yeni otogar, Adacık halk plajı hayata geçirilecektir. Başkanımız Ahmet Metin Genç ayrım yapmadan bize destek sözü vermiştir. Aynı desteği YÖK Başkanı ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan da aldık" dedi. Beşikdüzü'nün makus talihine son vereceklerini meydanlarda gördüğünü dile getiren Öztürk, "Tertemiz siyasi mazimle söz veriyorum. Adli büro ve fakülteyi Beşikdüzü'ne kurduracağım. Ankara'daki görüşmelerimizi hazmedemeyenlerin kuyruk acısını duymaktayız. 5 yılın sonunda hedefimiz; ayırmadan, ayrışmadan canla başla çalışarak, Beşikdüzü'nü turizmin, eğitimin, kültürün, sanatın, ticaretin ve üretimin marka şehir haline getirmektir". dedi.

"İLK İŞİMİZ DOĞALGAZ OLACAK"

Görevi devraldıktan sonra ilk iş olarak doğalgaz çalışmalarını bitirmek olduğunu ifade eden Öztürk, "Köstebek yuvasına dönen cadde ve sokakları aydınlatmasıyla birlikte elden geçirerek, ilçemizi modern hale getireceğiz. Esnafımızı ve halkımızı tozdan çamurdan kurtaracağız. Belediye caddesinde cephe sağlıklaştırması yaparak, tek tip tabela ve modern ışıklandırma ile şehrimize yakışır bir prestij caddesi haline dönüştüreceğiz." diye konuştu.

"BEŞİKDÜZÜ HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞACAK"

Beşikdüzü'nü 31 Mart günü karanlıktan aydınlığa çıkarmayı hedeflediklerini belirten Barış Öztürk, ilçe halkımızı insan onuruna yaraşır imkanlarla buluşturmaya az kaldığını ifade etti. Öztürk, "Bakın sürekli Trabzonspor'dan, Beşikdüzüspor'dan, Yeşilköspor'dan bahsediyoruz. Fakat kocaman ilçemizde hemşehrilerimizin futbol oynayabileceği halı saha veya gençlerimizin yeteneklerine göre spor yapabilecekleri bir tesisimiz yok. Yapacak olduğumuz spor kompleksi projesi ile şampiyon şehrin, şampiyon ilçesine yıllardır hasret kaldığı halı sahayı, voleybol ve basketbol sahalarını kazandıracağız. Bu sayede gençlerimiz yeteneklerine göre spor yaparak kötü alışkanlıklardan, ekran bağımlılığından uzak kalacak. Kültür merkezi olan ilçemizin kültürel faaliyetler yapabileceği bir alan bulunmamaktadır. İlçemize konferans ve tiyatro salonu, sinema salonu, sanat ve sergi alanları, nikah sarayı ve kadın yaşam merkezininin bulunduğu kültür sarayını kazandırcağız" diye konuştu.Sosyal yaşam alanları tasarladıklarını belirten Öztürk, çocuk parkları, kamelyalar, oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarının olduğu Millet Bahçesi'ni ilçeye en kısa sürede kazandıracaklarını belirtti. 

BEŞİKDÜZÜ'NE KENT ORMANI SÖZÜ VERDİ

Beşikdüzü için Kent Ormanı sözü veren Barış Öztürk, "Hafta sonları temiz hava ve dinlenmek için köylere ve yaylalara çıkıyoruz. Artık buna son vereceğiz. Yıllardır atıl ve bakımsız olan Kent Ormanı, yenilenecek ve doğaya zarar vermeden düzenlenecektir. Burada piknik ve mangal alanları oluşturacağız.  İlçe sakinlerinin ailecek hoş vakit geçirebileceği doğa ile içiçe bir alanı ilçemize kazandıracağız. Şehirmizde yarım kalmış teleferik tesisimizin tamamlanmasını sağlayarak, Deliklitaş plajı ile ilçemizin halk plajı sorunu çözeceğiz. İlçemize 5 yıldızlı bir otel kazandırarak, turistlerin konaklama ihtiyaçlarını karşılayacağız. Turizmin ilçemize değer katmasını sağlayacağız. Eskimiş ve sıkışık otogarı modern ve şık bir yapıya dönüştüreceğiz ve rahat ulaşılır bir konuma getireceğiz." dedi. Öztürk cenaze hizmetlerini hayata geçirerek vatandaşı bu masraflardan kurtaracaklarını belirterek, yaşlı bakım hizmetlerini Kaymakamlık ile organize edeceklerini söyledi.

"YOLSUZ MAHALLE ASFALTSIZ YOL KALMAYACAK"

İşsiz gençler için kariyer hizmet ofisini hayata geçireceklerini belirten Barış Öztürk şunları söyledi: "Beşikdüzü'nde yolsuz mahalle, asfaltsız yol kalmayacak. Tekelleşmiş düğün salonu problemine son vereceğiz. Sokak hayvanlarına kalıcı çözüm getireceğiz. İmar sorunu çözüp, şehrin planlı büyümesini sağlayacağız. Bir zamanlar eğitim yuvası olan Beşikdüzü bu vasfını yitirmek üzere. İlçemizin ekonomik ve sosyolojik olarak kalkınması ve tekrar eğitim yuvası haline gelmesi çin YÖK Başkanı söz verdi. 4 yıllık fakülte ve bölümlerini şehrimize kazandırmak için söz aldık.  Benim projelerimi Ahmet Metin Genç başkanımız ile el ele kol kola, gönül gönüle ve hükümetimizin gücünü arkamıza alarak yapacağız " dedi.  Adliyeyi geri kazandırmak için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ziyaret ettiğini ifade eden Öztürk, çözüm odaklı olarak ilk aşamada adli büro hizmetlerinin geri getireceklerini söyledi. 

"EN BÜYÜK HİZMET PASTASINI BİZ ALACAĞIZ"

Cumhur İttifakı'nın MHP Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Barış Öztürk kalabalıkların artık meydanlara sığmadığını söyledi.  Öztürk, "Beşikdüzü 5 yıl kaybetmiştir. Artık kaybetmeyecektir. 5 yıllık görev sürecimde 15 yıllık hizmeti getireceğim. Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Genel Başkanım Bahçeli'den aldığım kudretle ilçemize en büyük hizmet pastasını almasını sağlayacağım" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.