AHMET KELEŞ, BABA OCAĞINDAYDI... KEREM’DE YER YERİNDEN OYNADI

CUMHUR İTTİFAKI MHP ÇARŞIBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET KELEŞ, BABA OCAĞINDAYDI...

Cumhur İttifakı MHP Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş, saha çalışmalarının sonuncusunu baba ocağı Kerem Mahallesinde gerçekleştirdi.
Burada bir konuşma yapan Başkan Adayı Ahmet Keleş, “Doğduğum ve büyüdüğüm yerdeyim. Böyle bir karşılama karşısında duygulanmamak, heyecanlanmamak mümkün değil. Sizlere layık olabilmek için elimizden gelenin de fazlasını yapmak için gece gündüz çalışacağız. 1 Nisan sabahından itibaren tüm projelerimizi hayata geçirmek için kollarımızı sıvayacağız.” şeklinde konuştu.
GENÇLERDEN MUHAMMET BALTA’YA SÖZ
Keleş’e destek vermek amacıyla etkinliğe katılan AK Parti Genel Merkez Başkan Vekili Yardımcısı, Önceki Dönem Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ise yaptığı konuşmadan gençlerden söz isteyerek, “Sizin desteğiniz bizim gücümüz. Gücümüzün ne kadar yüksek olduğunu burada daha iyi görüyoruz. Sizler bize bu gücü güveni verdikten sonra yapılamayacak hiçbir şey yok. Cumhur İttifakımızın adayı Ahmet Keleş başkanımızla birlikte, tüm ittifak ortaklarımız olarak size ve bu büyük sevgiye layık olmak için her şeyi yapmaya hazırız. Sandıktan ne kadar güçlü çıkarsak elimiz de o kadar kuvvetli olacak. Son oy atılana kadar, sandıklar açılıp son oy sayılana kadar, özellikle gençler Ahmet Keles başkanımız için çalışmaya durmadan devam edeceğiz. Her bir oy bizim için çok önemli. Bunun için ne diyoruz. Durmak yok yola devam.” dedi.
Balta’nın bu sözlerinin ardından gençler de tezahüratlar yaparak Keleş’e destek sözü verdi.
Kerem Balıkçı Barınağında hazırlanan havai fişek gösterisi ise seçim çalışmasına başka bir hava kattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.