Altındaki artış sürüyor

Geçtiğimiz haftayı 487 TL’den kapatan gram altının bu hafta 497 TL’ye çıkması piyasaları hareketlendirdi. Vatandaşlar altın almaya devam ederken Trabzon Kuyumcular Odası Başkanı Ali Yazıcı da altındaki artışın yılbaşına kadar zirve yapacağını söyledi.

ALTINDA ARTIŞ OLACAK

Altındaki artışın yılbaşına kadar zirve yapacağını dile getiren Trabzon Kuyumcular Odası Başkanı Ali Yazıcı, bu çıkışın yılbaşında da zirvede olacağını ifade etti. Yılbaşında gram altının 550 TL, çeyrek altının da 960 TL olacağı öngörüsünde bulunan Yazıcı, “Anlık düşüş ve hareketler olabilir şu andaki yatay bir durum izliyor. 10 gün içinde rakamlar yukarı çıkar. Geçmişte hep böyle olmuştur şimdi de öyle olacaktır hiç yanılmadık. Yılbaşını takriben 550 TL olarak gramı görüyorum. Çeyrek de 960-1000 TL olur.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.