Cumhurbaşkanının kapısını  Yomra için kimse çalmadı

Gazete61’in sorularını yanıtlayan Bıyık, babasının vefatı nedeniyle acısını paylaşanlara teşekkür etti. İnsan hayatının sadece bir sınavdan ibaret olduğunu kaydeden Bıyık, “Beni ben yapan, kimliğimi şekillendiren babam, Allah’ın bahşettiği ömrü tamamlayarak ahrete irtihal eyledi. Bir kez daha anladım ki dünya hayatı sadece bir sınavdan ibaret. İnsanoğluna düşen görev bu sınavı en iyi şekilde vermektir. Bu süreçte acımıza ortak olan herkese teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun” dedi.

Yomra Belediye Başkanlığına makam sahibi olmak ya da herhangi bir siyasi ideolojiye sahip çıkmak için talip olmadığını kaydeden Bıyık, “Yomralılar istedi ben aday oldum. Ben muhalefetin adayı değilim, herhangi bir siyasi partinin adayı değilim. Ben tüm Yomra’nın adayıyım. Allah’ın verdiği ömrü, Allah’ın verdiği imkânı Yomra’ya hakkı olan hizmetleri getirerek geçirmek istiyorum. Yomra’yı modern bir şehir yapmak istiyorum. Bu zamana kadar hiç kimse Yomra için bu ülkenin Cumhurbaşkanının kapısını çalıp talepte bulunmadı. Yomra adına hiç kimse Sayın Cumhurbaşkanının önüne bir proje koymadı. Bunu biz yapacağız. Yomra için çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı var, bu şehrin kabinede dört tane bakanı var. Gidip Yomra’ya yatırım isteyen oldu mu bu zamana kadar? Olmadı. Biz Yomra için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bu bir yerel seçimdir. Devlet başkanı seçmeyeceğiz. Belediye başkanlarını seçeceğiz. 31 Mart’ta pek çok yerde belediye başkanları değişecektir ama Cumhurbaşkanlığı hükümeti, yerel seçimin hangi ilçede sonucu ne olursa olun görevine devam edecek. Öyleyse bir belediye başkanın görevi Sayın Cumhurbaşkanının, bakanların kapısını çalmaktır. Yomra için bu zamana kadar bu yapılmamıştır. Bunu en güzel şekilde başaracağız” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yyt 5 yıl önce

İnşAllah şu yomranın sorunlarını çözersiniz başkan.