Sandıktan şampiyon olarak çıkacağız

Karaçengel, baba ocağı Yoroz’da coşkulu bir kalabalıkla karşılandı

Çarşıbaşı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, baba ocağı Fenerköy (Yoroz) Mahallesinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Karaçengel, “Şu anda önde gittiğimizi müşahede ediyoruz. Sahadan aldığımız bilgiler ve yaptığımız istatistiki çalışmalar bu sonucu bize veriyor. Yani galip durumdayız. İnşallah 31 Mart Pazar günü sandıklar açıldığında da şampiyon olarak o sandıklardan çıkacağız.” dedi.
Karaçengel, seçim çalışmaları kapsamında doğup büyüdüğü Fenerköy Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. 
Burada konuşan Karaçengel, “Doğduğumu ve büyüdüğüm topraklarda böyle karşılanmak çok büyük onur verici. Seçime hazırlık yapıyoruz. Güzel bir kampanya süreci yaşıyoruz. Çalmadık kapı bırakmadık. Destek istedik. Çok güzel bir teveccüh var. Yoroz’da bu destek daha da katlandı. Bu kampanya sürecinden bizlerden desteğini esirgemeyen Çarşıbaşı halkına teşekkür ediyorum. Kavgasız gürültüsüz bir süreç oldu. Diğer aday arkadaşlara da teşekkür ediyoruz. Şu anda bir futbol maçı oynadığımızı düşünürsek şu anda önde gittiğimizi müşahede ediyoruz. Sahadan aldığımız bilgiler bu yönde. Yaptığımız istatistiki çalışmalar bu sonucu bize veriyor. Yani galip durumdayız. İnşallah 31 Mart Pazar günü sandıklar açıldığında da şampiyon olarak o sandıklardan çıkacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.