Başörtülülere hakaret etmişti...

Başörtülülere hakaret eden Bülent Kökoğlu gözaltına alındı

zmir Havalimanı’nda çektiği video ile başörtülülere hakaretler yağdıran Bülent Kökoğlu gözaltına alındı. Kökoğlu hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi gereğince işlem başlatılacağı öğrenildi. Atatürk havalimanında başörtülü vatandaşlara yönelik hakaret içerikli çektiği video ile gündeme gelen Bülent Kökoğlu gözaltına alındı. Skandal videonun sosyal medyada yayınlanması ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bülent Kökoğlu hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde hakkında gözaltı kararı verilen Kökoğlu emniyette sorguya alındı. Şüpheli, yarın 'Halkı kim ve düşmanlığa tahrik'suçlaması çerçevesinde adliyeye çıkarılacak.

NEFRET KUSMUŞTU
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda çektiği video ile başörtülülere ahlaksız ve terbiyesiz diyen bir Bülent Kökoğlu dindarlara nefret kusmuştu. Heryerde pis başörtülüler, kara Fatmalar, Ninjalar var diyen kişinin sözleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.