Bikinili pozu olay oldu!

Hülya Avşar'ın balkonda verdiği bikinili poz olay oldu! "Kaç yaşına gelmiş..."

Hülya Avşar'ın Instagram'dan yaptığı paylaşım sosyal medyada çok konuşuldu. Geçtiğimiz günlerde kırmızı bikinili pozu ile dikkat çeken Hülya Avşar, bu kez de balkondan yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Siyah bikinisi ile balkonda çekildiği fotoğrafı paylaşan Avşar'a, "Kaç yaşına gelmiş genç kız gibi poz veriyor" şeklinde yorumlar yapıldı.

Hülya Avşar Instagram paylaşımı ile yine adından söz ettirmeyi başardı. Çekildiği siyah - beyaz bikinili balkon pozunu sosyal medyadan paylaşan Avşar'a, 'Kaç yaşına gelmiş genç kız gibi poz veriyor", "Anlamıyorum arkadaş Giresun'da sel felaketi olmuş şehitlerimiz var, askerlerimiz kayıp, sizin yaptığınız paylaşımlara bak REZALET." şeklinde yorum yağdı.

Hülya Avşar'ın balkonda verdiği bikinili poz olay oldu! Kaç yaşına gelmiş...

Anahtar Kelimeler:
Hülya AvşarBikini
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.