Göksu’dan çirkin sözler! 

İftar konuşmasında Trabzonlulara ‘Yunan’ benzetmesi yapan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya kendi partililerinden ve muhalefetten büyük tepki geldi. 

Göksu’dan çirkin sözler! 

Bir iftar programına katılarak vatandaşlara hitaben konuşma yapan Esenler'in AK Partili Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun açıklamaları büyük bir tepkiye yol açtı. Ekrem İmamoğlu’nun belediye başkanlığını kazanmasına  en çok Yunan medyasının sevindiğini ifade eden Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, vatandaşlara; “ Peki Ekrem İmamoğlu nereli” diye sordu. İftar için toplanan kalabalık ise, “Trabzon” cevabını verince, başkan Göksu daha ileri giderek; “E hesap bu…” dedi. Esenler belediye başkanının bu sözleri  “Ak Parti’ye ihanet” olarak yorumlanırken, muhalefetten sert tepkiler gelmeye başladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.