Kaşüstü Kavşağı’na önlem alınmalı

Mimarlar Odası Trabzon Başkanı Gürol Ustaömeroğlu, Kaşüstü Kavşağı’nda yaşanan trafik kazalarına işaret ederek bir an önce düzenleme yapılması gerektiğini kaydetti. Kırmızı ışık ihlallerinin kazaya davetiye çıkardığına işaret eden Ustaömeroğlu, “Kaşüstü - Yomra sınırındaki göbekli kavşak. Bir başka tanımla Yomra'ya giriş kavşağı. Bu kavşak sayısız kazaya tanık oldu. Daha geçenlerde bir motosikletli kurye araç altında kaldı. Neden mi? Trabzon ve Rize ama özellikle Rize İstikametinden gelen araçların bir bölümü trafik lambası yeşilden kırmızıya döndüğü anda asla ama bakın üstüne basa basa söylüyorum asla kırmızı ışıkta durmuyorlar ve sürat artırarak kavşaktan geçiyorlar. Bu araçların ciddi bir bölümünü Türk, Gürcü ve Azeri Tırları oluşturuyor. İkinci sırada otobüsler geliyor. Kavşak dönüşünde bekleyen diğer araçlar ise kendilerine yeşil yansa bile korkularından çıkış yapamıyorlar. İsteyen, merak eden arkadaşlarım gitsinler ve kontrol etsinler. Abartmadığımı anlayacaklar.  Buradan yetkilileri ikaz ediyorum. Lütfen vakit geçmeden yarın çok geç olmadan bir önlem alın.  Foto kapan dahil her türlü yaptırımı uygulayın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahaettin KALIR 3 yıl önce

Trabzon şehri içerisinde ki tüm kavşaklarda bulunan trafik Işık’larının çalışma sistemi yanlış. Tüm Işık’lar trafik akımını aktarmak için değil mevcut trafik akımını tutmak için programlanmıştır. Trafiğin pil saatlerinde ve özellikle şehrin giriş ve çıkışlarında ki trafik Işık’larının tekrar elden geçirilmesi gerekmektedir.TECRÜBE İLE SABİTTİR. UYGULAMAKI OLARAK TARAFIMDAN TECRÜBE EDİLİR