MEHMETÇİK TEMİZLEDİ, BEŞİR DERNEĞİ YARDIMA KOŞTU

Beşir Derneği Trabzon Temsilciliği, Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekâtı ile terör yapılarından arındırılan bölgelere yerleşen Suriyelilerin ihtiyaçlarının karşılanması için bölgeye bir TIR dolusu gıda malzemesi gönderdi. Gıda TIR’ı, Beşir Derneği Trabzon Temsilciliğinin önünde düzenlenen törenle, dualarla bölgeye uğurlandı. 

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Beşir Derneği Trabzon Temsilcisi Yaşar Bankoğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Barış Pınarı Harekâtı ile bölgeye huzur ve barış getirdiğini söyledi. Beşir Derneği olarak mahzun ve mahcup insanların yararına çalışmalarına ara vermeden devam etiklerini kaydeden Bankoğlu şöyle konuştu:

“Beşir Derneği Genel Merkezimizin Kilis ve Reyhanlı’da kurduğu fırın ve aşevi ara vermeden faaliyetlerine devam etmektedir. Fırın ve aşevlerimizde üretilen ekmek ve sıcak yemekler, kamplardaki mültecilere dağıtılmaktadır. Barış Pınarı Harekâtı ile kahraman Mehmetçiğimizin PKK, PYD, YPG, İŞİD ve benzeri terör yapılarından temizlediği bölgeye yerleşen mahzun ve mahcup insanlara da yardımda bulunmaktayız. Bu kapsamda bir TIR dolusu gıda yardımını daha Trabzon’dan bölgeye gönderdik. 20 gün önce yine bir TIR dolusu gıda yardımı göndermiştik. Yardım faaliyetlerimizde bizlere destek olan, güç veren gönüllü kardeşlerimize ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Yardım çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.