Pegasus'un uçağı pistten çıktı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda korku dolu anlar yaşandı. Son dakika haberine göre Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı pistten çıktı. Olay yerinde ekipler tarafından inceleme yapıldı. THY'den yapılan açıklamaya göre; saat 15:00'a kadar tüm uçuşlar iptal edildi. İstanbul Valiliği de olaya ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Herhangi bir can kaybı ya da yaralı yok" denildi.İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı, inişinin ardından pistten çıktı. Saat 09.05'te pist kenarındaki toprak alanda duran uçağın yolcuları, 'slide' olarak adlandırılan şişme kaydırak yardımı ile tahliye edildi.

UÇUŞLARA KAPATILDI

Edinilen ilk bilgilere göre olay sırasında yaralanan olmadı. Yolcular terminale alındı. THY'den yapılan açıklamaya göre; uçağın pistten çıkmasının ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 15:00'a kadar tüm uçuşlar iptal edildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Pegasus Havayolları'na ait uçağın pistten çıkmasının ardından İstanbulm Valiliği'nden açıklama yapıldı.Açıklma şu şekilde: "Birleşik Arap Emirlikleri Şarja – İstanbul seferini yapan özel bir havayolu şirketine ait yolcu uçağı, bugün 09.43'te Sabiha Gökçen Havalimanına iniş yaptıktan kısa bir süre sonra kötü hava şartları nedeniyle pist dışına çıkmıştır.Uçakta bulunan 164 yolcu güvenli bir şekilde tahliye edilmiş olup, herhangi bir can kaybı ve yaralanma söz konusu değildir. Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki uçuşlar geçici bir süre durdurulmuştur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.