Sağlık Bakanı Koca son rakamları açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son vakaları açıkladı

Corona virüsle mücadelede son rakamlar şeffaf bir biçimde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından kamuoyuna duyuruluyor. Öte yandan Sağlık bakanlığı da özel olarak hazırlanan siteden yeni nesil korona virüs - Covid-19 vakalarını tablolar eşliğinde yayınlıyor. Bugün 05 Nisan 2020 itibariyle son vakalar, test sayısı ve hayatını kaybedenlerin sayısı açıklandı. Bakan koca güncel verileri açıkladı. Koca, sosyal medya hesabından "Test sayısında 20.000’i aştık. İyileşen toplam hasta sayımız 1.000’i geçti. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım. Evde kalalım. Yeni uygulamada davranışlarıyla herkese örnek olan gençlere teşekkür ediyorum." ifadeleriyle son vakaları duyurdu. Türkiye'de virüsten can kaybı 574 oldu.

CAN KAYBI 574 OLDU

Bakan Koca'nın verdiği bilgilere göre Türkiye'de virüsten can kaybı 574 oldu.Son 24 saatte 3 bin 135 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 73 kişi hayatını kaybetti, vaka sayısı 27 bin 69, can kaybı 574'e yükseldi.Kovid-19 tedavisi tamamlanarak taburcu edilen toplam kişi sayısı 1042 oldu.

Anahtar Kelimeler:
HastaKocaVirüsCOVID
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.