Şeyma Subaşı'nın evine polis baskını!

Şeyma Subaşı ve arkadaşlarının partisi tatsız bitti!

Yaz tatillerinde sıklıkla yurt dışını tercih eden Şeyma Subaşı, koronavirüs salgını sebebiyle bu yaz Türkiye'de kaldı. Bir süredir Çeşme'de tatil yapan Şeyma Subaşı'nın arkadaşlarıyla birlikte kaldığı villaya polis baskın olduğu haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Çeşme Mamurbaba Mevkii civarındaki villada cuma akşamı Şeyma Subaşı ve arkadaşları parti verdi. İddiaya göre Şeyma Subaşı'nın arkadaşlarıyla birlikte eğlendiği parti tatsız bitti.Çeşme Mamurbaba Mevkii civarındaki villada cuma akşamı Şeyma Subaşı ve arkadaşları parti verdi.

Snob magazin'in haberine göre; çevrede oturan vatandaşlar, Şeyma Subaşı ve arkadaşlarının gürültüsünden rahatsız olup polisi aradı.Polisin kısa sürede olay yerine intikal etmesinin ardından parti son buldu.Sabahın ilk ışıklarına kadar sürmesi beklenen parti, gece yarısı noktalanınca Şeyma Subaşı ve arkadaşlarının keyfinin kaçtığı öğrenildi.Subaşı, günün ilk saatlerinde Instagram üzerinden bir arkadaşıyla bahçede dans ettiği anları paylaştı.Şeyma Subaşı, bu sabah kızı Melisa ile birlikte İstanbul'a döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.