TRABZON EMİT İÇİN GÜN SAYIYOR

Trabzon’un da tüm kültürel ve turizm zenginlikleriyle yer alacağı 24. EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 30 Ocak Perşembe günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başlayacak. Fuarı bu yıl 60 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor. Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, tüm çalışmaların sürdüğünü ve Trabzon’u en iyi şekilde tanıtacaklarını ifade etti.

35 ÜLKE, TRABZON DÂHİL 33 İL VE 30 İLÇE YER ALACAK

30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihleri arasında açık olacak Fuar’da tüm dünyadan katılımcılar, alım grupları ve sektörün uzmanları turizm sektörünün küresel ve yerel gündem konularını tartışırken, 35’ten fazla ülke, dünyanın önemli turist çekim noktaları, turistik tesisler ve Türkiye’den Trabzon dâhil 33 il ile 30 ilçe tanıtılacak. Fuarı bu yıl 60 bin ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

35 ÜLKE TANITILACAK

Diğer yandan 35 ülke tanıtım stantlarıyla Fuar’da olacak. Dünyanın en çok turist çeken 10 ülkesi arasında yer alan Çin, Meksika ve Almanya’nın da katılacağı 24’üncü EMITT Fuarı; Lübnan, Sırbistan, İngiltere, Kuzey Kıbrıs, Malta, Bulgaristan, Dubai, Japonya, Litvanya, Güney Kore, Endonezya, Şili, Hindistan, Hırvatistan, Özbekistan, Azerbaycan, Karadağ, Gine, Nepal, Moğolistan, Bosna Hersek, Kosova, Cezayir, Brezilya, Filistin, Makedonya, Gürcistan’a ev sahipliği yapacak. Ülkeler, kuracakları stantlarda, coğrafi özelliklerini, tarihsel ve kültürel ögelerini, yemeklerini ve folklörlerini tanıtarak İstanbullulara renkli bir Fuar yaşatacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.