Victoria's Secret yüzlerce sütyeni çöpe attı

ABD merkezli kadın iç giyim markası Victoria’s Secret, bu kez şovları ve mankenleriyle değil, israf skandalıyla gündeme oturdu.

Özellikle şovları ve tasarım parçalarıyla dünya çapında tanınan ve her yeni kreasyonuyla milyonlar tarafından yakından takip edilen marka, yüzlerce kullanılmamış ürünü çöpe attı.

YÜKSEK FİYATLI ÜRÜNLER ÇÖP SAYILDI

ABD’nin Colorado’da bulunana bir mağazasının kapanması nedeniy içinde yer alan yüzlerce ürün, mağazasının önündeki atık kutularının dibini boyladı.

İsraf skandalını ortaya çıkartan bir görgü tanığı, sabaha saatlarinde mağazanın önünden geçerken yakınlarda bulunan çöp kutusundan rengarenk sütyenlerin gözüne çarptığını söyledi. Duruma yakından göz atmak isteyen kadın, çöp kutusunun yanına gittiğinde ise küçük çaplı bir şok yaşadı.

Oldukça yüksek fiyatlara satılan markanın sütyen, iç çamaşırı gibi bir çok ürününün etiketleriyle beraber çöpe atılmış olduğunu fark eden kadın, bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
Victorias Secret Melekleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.