SARHOŞ KOCA DEHŞET SAÇTI

Kafayı çekip üniversite lojmanlarına alkollü gelen öğretim üyesi koca, ortalığı birbirine kattı.Karı koca kavgasından araya giren kayınvalide hastanelik oldu.

EVE SARHOŞ GELDİ EŞİ KAPIYI KAPADI

Gümüşhane Üniversitesi'nde öğretim görevlisi koca A.T., gece kafayı çektii evine döndü. Aynı üniversitede öğretim görevlisi N.A.T., sarhoş kocayı eve almak istemedi. Bir süre lojmanlardaki evinin kapısında bekleyen A.T. evin kapısını yumruklayıp taşkınlık yapınca, N.A.T. kapıyı açmak zorunda kaldı. Eve giren A.T., ile eşi N.A.T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesini engellemek isteyen kayınvalide M.A. araya girmek istedi. Kızına şiddet uygulayan damadı tutmak isteyen kayinvalide M.A., dengesini kaybederek düştü. M.A.düşerken kafasını masaya çarptı.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ GÖZALTINA ALINDI

Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılan M.A. kafa travması şüphesiyle tedavi altına alındı. Sarhoş koca A.T. ise polis tarafından ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Öğretim Üyesi N.A.T. eşinde şikayetçi olmadığı, kayıvalide M.A.'nın ise damadından şikayetçi olduğu öğrenildi. Gece lojmanalara alkollü gelen Öğretim Görevlisi A.T’nin bu olayın ardından gözaltına alınırken, yaşanılan olayla ilgili olarak üniversite yönetiminin alacağı karar merak ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.